Blogg52

Harry potter och

fången från azkaban Vi var helt övertygade om att det var Hagrid det skulle handla om i den här boken. Varför? Jo, för att i boken innan åkte han fast för att de trodde han öppnat hemligheternas kammare. Nu visade det sig att han var oskyldig och att boken dessutom heter fången FRÅN azkaban och inte fången PÅ azkaban. Dvs det är någon som har rymt däri från. Vi har kommit så långt in i boken att vi vet vem rymligen är. Dottern tycker berättelsen är lika bra än. Hon har däremot listat ut att Harry inte kommer att dö eller fara allt för illa ut. Som hon säger är det sju böcker i serien och alla börjar Harry Potter och…  Så därför kommer han finnas kvar hela serien ut. Klokt barn jag har.
Själv har jag inte läst så mycket sen förra veckan. Jag har snöat in på tonårstserier på netflix. Det är teen wolf för hela slanten. Jag kan inte säga att handlingen är den bästa med det är lite ögongodis och det kräver inte mycket tankeverksamhet från mig som tittare. Det kan behövas just nu eftersom jag jobbar på ett nytt ställe och är rätt trött i huvudet när jag kommer hem.

Annonser

11 thoughts on “Harry potter och

  1. Jag läste böckerna på engelska, både som ljudbok och ”vanlig” bok, för att komma in i det engelska språket inför universitetsutbildning. Lärde mig en hel del termer som dock inte var till nytta vid läsandet av studielitteratur för fysioterapi…. Men jag älskade böckerna och som tur va hittade jag en likasinnad vän i min studiegrupp!

    1. Kul! Jag läste första delen av Twilight – serien på engelska. Jag hade hjälp av att jag sett filmen först. Inte helt lätt att läsa på ett annat språk. Jag vill inte missa något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s