Blogg52 · julkalender

Lucka 16 – mustaschen

image

Vad kommer vi ihåg och vad händer när du själv kommer ihåg men alla andra har glömt? Har det du kommer ihåg då verkligen hänt? Den här boken är om en man som vill skoja med sin fru. Han rakar av sig sin mustasch och väntar på en reaktion som aldrig kommer.
Omtumlande bok. Bra och läsvärd.
Kolla in den här eller ännu hellre på ditt lokala bibblo.

Annonser

7 reaktioner till “Lucka 16 – mustaschen

  1. Jag började odla skägg när jag var 17, 18 år. Min mamma tyckte inte om det och tjatade om att jag borde raka mig. När jag blev 22, bestämde jag att jag skulle göra det för att hon skulle bli glad. Jag bodde då hemifrån, men rakade mig förr jag åkte hem den sommar. Hon var glad att ser mig, och upprepade att det var något som var annorlunda med mig, men kunde inte kom på det. Till slut min syster berättade för henne att jag hade rakat mig. Då såg hon det. Men då hade jag bestämt mig att odla det igen.

      1. Ja, utom en gång tidigt i 90-talet när jag rakade av det en sommar bara för att se hur jag såg ut. Det var inte snygg. Något bekant kring ögonen, och sen Mussolinis haka!

  2. Ha ha det där påminner mig om när mina barns pappa rakade av sig mustaschen, jag såg det inte heller. Och han blev mycket besviken. Jag tyckte att det var något annorlunda, hans ansikte var liksom klarare. Till saken hör också att jag verkligen tyckte illa om den där mustaschen så jag borde ha sett det och jublat.
    Min sambo brukar låta bli att raka sig tills det blir stubb och påpekar varje gång besviket att jag inte ser att han är nyrakad när han väl fixar till det hela. Men det händer så ofta att jag inte tycker det är något att göra stor sak av. Ungefär som när jag toppar håret, det ser inte han heller. Förändringen är liksom lite för liten. Och så är det nog med en mustasch, det är en detalj som behöver tid på sig att upptäckas. Finns det inte nåt sånt där experiment förresten, där man ber publiken att hålla ögonen på en viss person på scenen och alla missar apan som kommer inhoppandes.

    1. Jo det finns det. Det är ganska kul. Jag har alltid trott att kvinnor ser detaljer bättre men när både du och John har berättat liknande historier ser jag att det är fel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s