Blogg52

Och idag kom svar.

Vi skickade ett brev. Dottern hade länge velat skriva ett brev till Anette Skåhlberg. När jag läste Kims inlägg om hur lycklig författare blir av att få respons fick vi så slutligen den berömda tummen ur. Dottern skrev ett ganska långt brev för hand med en del frågor och funderingar. Vi skickade iväg de för en månad sen. Det första Vera frågade var hur fort vi kunde tänkas få svar? Första veckan kollade vi i brevlådan varje dag. Sen kom vi på att en författare nog har en himla massa att göra. Böcker att skriva och vill vi läsa fler av hennes böcker är det ju bra att hon inte svarar på brev hela dagarna. Så då orkade vi vänta lite till.
Men idag efter skolan låg det ett kuvert i brevlådan adresserat till henne. Det var ganska tjockt kuvert. Jag fick läsa brevet för henne då det var ganska mycket text. Vera hade fullt upp med presenten som låg i, en kortlek med figurer från Anettes böcker. Den här dagen räknar nog Vera som en av de bättre. Och vi är evigt tacksamma att vi fick svar. Vill ni med läsa någon av Anettes alla böcker kan ni kolla här

image

Annonser

4 thoughts on “Och idag kom svar.

  1. Så roligt att din dotter fick svar och till på köpet en liten present. Det gör det ju också lättare för henne att fortsätta med att ta sig tid och visa sin uppskattning. Ditt inlägg uppmuntrar också andra att göra detsamma.

  2. Så trevligt, säkert blev också författaren glad över att få brev och bättre än så kan det väl knappt bli: brev som gläder både avsändare och mottagare! Visst är det skillnad med ett brev i brevlådan i stället för mail? Hoppas de finns kvar länge än!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s